Vacature Monteur Elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een buitendienst monteur met een specialisatie in elektrotechniek. Heb jij affiniteit met de tuinbouw en heb je een passie voor (elektro-)techniek? Lees dan verder en misschien is dit de baan voor jou!

In deze functie ga je aan de slag met het aanleggen en in bedrijf stellen van elektrotechnische installaties. Hierbij kun je denken aan belichting en verlichting binnen teeltruimtes, maar ook aan schakel- en besturingssystemen van mechanische installaties. Wij leveren elektrotechnische oplossingen in en rondom bedrijfsgebouwen, kantoren en verblijfsruimten, teeltruimtes, ketelhuizen en watertechnische ruimtes. Dit houdt het werk afwisselend en uitdagend.

Als Buitendienst Monteur voer je je werkzaamheden voornamelijk uit op locatie bij de klant. Je start elke dag samen met je collega’s en een goed kop koffie. ’s Ochtends worden de planning en voortgang van het project besproken. Dan vertrek je rechtstreeks naar jouw project met de juiste gereedschappen en materialen in je werkbus. Op locatie werk je samen met je collega’s, maar ga je ook zelfstandig aan de slag. Gedurende de dag hou je bezig met het installeren, monteren en in elektrotechniek.

Dit bied jij.

Wij zoeken een Monteur Elektrotechniek die uitdaging haalt uit werken in een dynamische omgeving en daarin tegelijkertijd de juiste prioriteiten weet te stellen. Uiteraard zonder uit het oog te verliezen dat het werk voldoet aan de kwaliteitseisen. Je gaat zelfstandig te werk maar bent ook uitstekend in het onderhouden van goed contact met klant en collega.

Niveau

Mbo-4 in Elektrotechnische Installaties

Ervaring

Minimaal drie jaar ervaring als elektrotechnisch monteur

Karakter

Oplossingsgericht, klantvriendelijk, zelfstandig en kan prioriteiten stellen

Vereiste

Je beschikt over een rijbewijs B en spreekt goed Nederlands

Dit bieden wij.

Montera Techniek B.V. is een volwaardig technisch installatiebureau dat een breed scala aan installaties ontwerpt, vervaardigt, installeert en onderhoudt. Onze projecten variëren van klimaat- tot waterbehandelingssystemen en van verlichting tot de aanleg van sterkstroom installaties. Hiervoor maken wij gebruik van de meest moderne en betrouwbare toepassingen op het gebied van water- en elektrotechniek. De tuinbouwtechniek is ons specialisme en hier ligt onze passie.

Hoe solliciteren eruit ziet

Ben je klaar voor de baan?

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 15 369 60 42 of stuur een mail naar jobs@montera.nl.

[contact-form-7 id="942" title="Contactformulier 1"]

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.