Vacature Projectleider Water

Montera Techniek zoekt een Projectleider Waterinstallaties die het verschil kan maken. Wil je mensen met elkaar verbinden en meehelpen om een mooie toekomst op te bouwen? Kom dan werken als Projectleider Waterinstallaties bij Montera Techniek!

Wie zijn wij?

Montera Techniek B.V. is een volwaardig technisch installatiebureau dat een breed scala aan installaties ontwerpt, vervaardigt, installeert en onderhoudt. Onze projecten variëren van klimaat- tot waterbehandelingssystemen en van verlichting tot de aanleg van sterkstroom installaties. Hiervoor maken wij gebruik van de meest moderne en betrouwbare toepassingen op het gebied van water- en elektrotechniek. De tuinbouw-techniek is ons specialisme en hier ligt onze passie.

Wat doet een Projectleider Waterinstallaties?

In de functie van Projectleider hou jij je bezig met projecten gericht op watertechnische installaties binnen de tuinbouw in Nederland. Je verzorgt de calculaties voorafgaand het project en stelt de bijbehorende offerteksten op. Dit doe je door een nauwkeurige en onderbouwde kostenberekening te maken. Je geeft leiding aan de buitendienstploeg en voert overleg over de diverse fases van het project. Daarbij bewaak je de planning en het budget. Je houdt werkbesprekingen met werkvoorbereiders en hoofdmonteurs, evenals met externe partijen. Je bewaakt de efficiency en stuurt bij waar het nodig is.

Wij zoeken iemand die uitdaging haalt uit werken in een dynamische omgeving en daarin tegelijkertijd de juiste prioriteiten weet te stellen. Uiteraard zonder uit het oog te verliezen dat het werk voldoet aan de kwaliteitseisen. Verder krijg je ook de vrijheid om je werk zelf in te delen. Wij verwachten namelijk dat je zelf de balans bewaakt tussen hoofdzaken en bijzaken.

Dit bieden we.

Dit mag je verwachten als je bij ons komt werken!

Dit bied jij.

Uiteraard verwachten we ook iets van jou.

Niveau

HTS of HBO diploma (of vergelijkbaar)op het gebied van installatietechniek / werktuigbouw / technische bedrijfskunde( of vergelijkbare werkervaring)

Ervaring

3 jaar ervaring in (water)installatietechniek als projectleider, werkvoorbereider of hoofdmonteur

Karakter

Je toont sterk leiderschap en bent proactief ingesteld

Vereiste

Je beschikt over een rijbewijs B en spreekt goed Nederlands en Engels

Hoe solliciteren eruit ziet

Ben je klaar voor de baan?

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 15 369 60 42 of stuur een mail naar jobs@montera.nl.

[contact-form-7 id="942" title="Contactformulier 1"]

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.