Vacature Monteur Installatietechniek

Bij Montera Techniek zijn we op zoek naar dé Buitendienst Monteur die met ons het verschil gaat maken. Ben jij graag bezig met techniek en heb je een passie voor machinebouw? Lees dan verder en misschien is dit de baan voor jou!

I

n deze functie ga je aan de slag met het in bedrijf stellen van onze water-technische installaties bij de klant. Hierbij kun je denken aan irrigatie-units, filterinstallaties en waterbehandelingssystemen. Onze klanten bestaan voornamelijk uit industriële kwekerijen en onderzoekscentra. Hierdoor vraagt elk project om een technisch specialistische oplossing. Dit houdt het werk afwisselend en uitdagend.

Als Buitendienst Monteur voer je je werkzaamheden voornamelijk uit op locatie bij de klant. Je start elke dag samen met je collega’s en een goed kop koffie. ’s Ochtends worden de planning en voortgang van het project besproken. Dan vertrek je rechtstreeks naar jouw project met de juiste gereedschappen en materialen in je werkbus. Op locatie werk je samen met je collega’s, maar ga je ook zelfstandig aan de slag. Gedurende de dag hou je bezig met het installeren, monteren en in bedrijf stellen van verschillende water-technische installaties en machines. Kortom een uitdagende en afwisselende functie in de installatietechniek.

Dit bieden we.

Dit mag je verwachten als je bij ons komt werken!

Dit ben jij.

Jij past bij ons, omdat

Niveau

Mbo-4 in Werktuigbouw of Installatietechniek

Ervaring

Technisch inzicht en werkervaring in een vergelijkbare functie

Karakter

Oplossingsgericht, klantvriendelijk, zelfstandig en kan prioriteiten stellen

Vereiste

Je beschikt over een rijbewijs B en spreekt goed Nederlands

Hoe solliciteren eruit ziet

Ben je klaar voor de baan?

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 15 369 60 42 of stuur een mail naar jobs@montera.nl.

[contact-form-7 id="942" title="Contactformulier 1"]

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.