Vacature Monteur Waterinstallaties

Als Monteur Watertechniek ben je betrokken bij de realisatie van waterinstallaties in de tuinbouw. Technische tekeningen hebben geen geheimen voor jou en je staat de klant graag te woord op locatie. Van installeren tot analyseren, jij laat niets aan het toeval over. Dankzij jou kunnen onze klanten aan de slag met een verbeterde waterinstallatie!

J

ouw dag begint op ons kantoor. Je zorgt voor de juiste voorraden in de bus en vertrekt dan naar de klant. Waar je vandaag mee aan de slag gaat is afhankelijk van het project. Je bent meerdere dagen aan hetzelfde project aan het werk en ziet zo de vooruitgang van jouw inspanningen. Af en toe ga je letterlijk de hoogte in en verricht je werkzaamheden boven in de kas.

In samenwerking met je collega’s zorg je voor de realisatie van complexe watersystemen in de tuinbouw. Onze eigen engineers maken het ontwerp en jij zet ze in elkaar bij de klant. Je leest de technische tekeningen en bereidt de werkzaamheden voor. Daarnaast houd je contact met je collega’s over praktische zaken. De planning hou je goed in de gaten en je laat niets aan het toeval over.

Dit bieden we.

Dit mag je verwachten als je bij ons komt werken!

Dit bied jij.

Uiteraard verwachten we ook iets van jou.

Niveau

Mbo-4 in Werktuigbouw of Installatietechniek

Ervaring

Technisch inzicht en werkervaring in een vergelijkbare functie

Karakter

Oplossingsgericht, klantvriendelijk, zelfstandig en kan prioriteiten stellen

Vereiste

Je beschikt over een rijbewijs B en spreekt goed Nederlands

Hoe solliciteren eruit ziet

Ben je klaar voor de baan?

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 15 369 60 42 of stuur een mail naar jobs@montera.nl.

[contact-form-7 id="942" title="Contactformulier 1"]

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.